claus beveiliging icon def

Beveiligingstechniek

Van betrouwbare systemen voor thuis of op kantoor tot complexe multi-sitesystemen: alle beveiligingssystemen van Claus van der Velden Elektroservice zijn zeer gebruiksvriendelijk. Met risicoanalyse, maatwerk beveiligingsplan en vakkundige installatie.

Inbraaksignalering

Een snelle detectie van ongewenste bezoekers door het in kaart brengen van risico’s en voor u het best passende inbraaksignaleringssysteem te installeren. Traditioneel bekabeld of modern draadloos. En te beheren via smartphone of tablet. Vanzelfsprekend voldoen alle systemen aan de huidige wet- en regelgeving. Bovendien zijn ze veelzijdig en eenvoudig te bedienen. Desgewenst in combinatie met gecertificeerd hang- en sluitwerk.

Toegangsmanagement

De risico’s die u loopt tijdens kantooruren worden soms onderschat. Niet iedereen is immers zomaar welkom in uw bedrijf. Als u kiest voor een geavanceerd toegangscontrolesysteem, weet u zeker dat ongenode gasten het pand niet zomaar binnenkomen. Via een geldige pas of sleutelhanger bepaalt het systeem of een persoon geautoriseerd is om toegang te krijgen, volgens het principe Wie, Waar en Wanneer.

Brand melding

Een gecertificeerde brandmeldinstallatie dient te voldoen aan hoge eisen en NEN-normen. Vanzelfsprekend wordt het systeem afgestemd op het voor u opgestelde Programma van Eisen. De richtlijnen van overheid en verzekeraar zijn een ander essentieel punt om rekening mee te houden. Met jaarlijkse onderhoudsmaatregelen waarborgt u de werking van uw brand- en ontruimingssysteem. Een veilig gevoel voor u, uw medewerkers en uw klanten.

Video observatie

Criminaliteit verminderen en incidenten vroegtijdig signaleren met beeldopnames vergroot de veiligheid in uw bedrijf. U ziet wie zich waar begeeft, herkent personen om signalementen af te geven en bent in staat om een persoon of handeling ondubbelzinnig te benoemen en onderscheiden. Dankzij Thermografie is zonder licht een zeer snelle detectie van ongenode bezoekers op het terrein mogelijk. Observatie, herkenning en identificatie liggen binnen handbereik.

 

 Copyright © 2014 Claus van der Velden