claus datanetwerken icon def

Datanetwerken

Een betrouwbaar datanetwerk is voor iedere onderneming essentieel. Claus van der Velden Elektroservice installeert betrouwbare netwerken die aansluiten bij uw behoefte. Snel, stabiel en met voldoende bandbreedte

Snelheid en bandbreedte

Kopernetwerken worden vaak geïnstalleerd. Door de behoefte aan het versturen van veel data is er een nieuwe variant ontwikkeld met meer bandbreedte en een hogere snelheid. De bandbreedte van een netwerk is te vergelijken met een autosnelweg. Hoe meer rijbanen, hoe meer ruimte u heeft om te rijden. Ook als het druk is. Datzelfde geldt voor uw netwerk. Ongeacht het aantal personen en de hoeveelheid data: met de juiste bandbreedte is uw datanetwerk altijd beschikbaar.

Netwerkmeting

Een essentieel onderdeel van het aanleggen van een datanetwerk is het meten. Het doel van het meten is het detecteren van eventuele fouten in het netwerk, die van invloed kunnen zijn op de signaaltransmissie. Op grond van bepaling, behorende bij het gekozen bekabelingsconcept, wordt het gehele netwerk onderworpen aan een performancetest. De meting wordt opgeleverd met een complete rapportage, die bestaat uit gerubriceerde Print-outs van de meetresultaten.

 

 Copyright ┬ę 2014 Claus van der Velden